joi, 4 februarie 2010

Menghina

Da! Ma refer la baiatul meu.
Ieri a reusit sa ma faca sa imi stea inima in loc.
Greseala? Bineinteles ca a mea, ca eu sunt aia care cica trebuie sa gandeasca.

Ne faceam ca mancam mar. Cum inca pediatra nu ne-a dat unda verde la mar ras, ne facem ca mancam mar molfaind o felie. Eu tin felia zdravan ca nu cumva sa mi-o ia din mana, el ma tine pe mine de maini si uite asa "mancam" mar.

Dar aseara lucrurile s-au petrecut un pic altfel. Si anume, menghina (a se intelege guritza aia dulce si stirba) a reusit sa taie felia de mar in doua. Asa ca eu am ramas cu o mica bucata in mana, iar baiatul cu restul. El era foaaarrrttteee fericit si mandru de realizarea-i. Pacat ca nu s-a bucurat mai mult de o fractiune de secunda. L-am intors pe o parte urgent si dai lupte greco-romane sa ii scot bucata de mar din gura.
La final, a fost foarte mahnit si frustrat ca l-am lasat fara "trofeu".

Si cum prostia nu vine doar odata pe la casa omului, am mai repetat operatiunea "marul si menghina", cu acelasi rezultat.
Outcome
: nu mai papam mar felii. Asteptam sa il papam ras!

...Si eu care ma plangeam in sinea mea ca al meu copil e cuminte si nu face boacane! ...
Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!

Un comentariu:

Maria spunea...

uite vezi, de aia am inceput eu cu portocola. era sa raman fara felie zilele trecute. asa ca i-am dat cateva picaturi intr-o lingurita. stiu, stiu, e acida...dar poate nu e chiar asa. si tare l-a ajutat pe Piski la burtica. acum vad ca face regulat, dis de dimineata.