luni, 26 decembrie 2011

Memento - uri

De Craciun am reusit sa mai fac rost, printre licuri de lumina, de cateva clipe.
Si am verificat si eu blogul, pentru ca nu o mai facusem de mult.
La o postare la care eu tin foarte mult, am gasit doua comentarii carora vreau sa le raspund pentru a nu lasa in suspensie anumite aspecte.
Este vorba de postarea
Stimate doamne,
Este o tara libera. Fiecare are dreptul la opinia sa.

Sincer, eu m-am dus la gradinita Elena Farago deoarece primisem recomandari pentru ea si pentru educatoare de la persoane in care am incredere.

Insa aceasta a fost experienta mea si a fiului meu. Consider ca trebuie sa se afle si astfel de experiente mai putin placute pentru unii.

Si, Geta, sa nu aratam cu degetul, da?! Eu nu m-am legat de tine sau de copilul tau. Fiecare copil, fiecare om pana la urma are ritmul sau. Daca fiul meu va vrea sa vorbeasca "cu cuvinte" la 4 ani, din partea mea, el sa fie sanatos. Are un vocabular extrem de bogat, o imaginatie debordanta si o enegie duraceliana :)

Noi ne bucuram ca este sanatos si aspectul acesta este unul limitrof. Sunt atatea limbaje la dispozitie si atatea emotii pe care le putem transmite, incat uneori este pacat ca ne limitam la cuvinte!Craciun Fericit tuturor!

2 comentarii:

diana spunea...

duh, cat de penibil :(

vezi ca poti face o setare sa primesti toate comentariile si pe mail. asta asa, cat sa nu mai ai surprize la intervale mari de timp.

sarbatori fericite, dragilor! <3

Creative Gia Studio spunea...

Salut am deschis o platforma noua de curand nu dorim sa facem publicitate dorim sa te ajutam sa ai propriul site cu propria platforma+spatiu nelimitat,domeniu propriu,sute de teme premium sute de pluginuri care te vor ajuta enorm,si totul la 0Lei pe an,deocamdata platforma este in format beta dar putem sa inregistram useri daca ne trimiti la adresa office@o-mega.ro urmatoarele:

User:
Email:
Nume site:

De ce noi?

Simplu pentru ca dorim sa oferim in mod gratuit ce nu ofera blogger/wordpress.com .
si noi ne-am saturat de restrictiile oferite asa ca ne-am gandit sa producem aceasta platforma care deja contine peste 300 de situri mutate la noi si inca suntem in versiunea beta pt cateva zile.

Ce fac cu vechiul site?

Simplu am implementat un sistem in care iti poti copia situl perfect identic comentarii/postari/pagini,cu tot ce contin ele multimedia/text.

Ce va iese voua la povestea asta?

Simplu,vom oferi anumite facilitati pt banii de ce sa ne ascundem,dar in 80% din site va ramane free.

Deci daca esti interesat sa ai propriul site,hosting moca,domeniu moca,te astepta cu un email la office@o-mega.ro inclusiv pe tine administratorul acestui blog multumim.