vineri, 16 aprilie 2010

Mi-e sila...

Mi-e sila...

Nu de Romania, ca nu spatiul geografic e de vina, saracul...ci de unii oameni.

Am fost pana la doctorul de familie al soacrei mele pentru a-i lua o trimitere (pentru urgenta chirurgicala- trimitere de internare, la solicitarea medicului specialist).

Ajunsa in fata cabinetului aflu cu stupoare, de la cei care stateau la coada, ca o sa platesc "consultatia" - solicitarea de trimitere catre cabinet de specialitate sau solicitarea de retete - au valoarea de consultatie. :| Am ramas stupefiata!

Ma rog...pe scurt...am intrat, am solicitat, am dat "atentia" si am scos si banii. Pentru care tot asteptam chitanta, ca doar asa mi se parea normal. Insa in secunda in care am primit trimiterea, doctorita a luat banii de pe "atentie" si i-a bagat in buzunarul halatului. Mi-a urat o zi buna si mi-a aruncat o privire de ramas bun.

Si am plecat.

Ce era sa mai fac? Sa ma cert cu ea ca vreau chitanta? Ma certam eu cu ea, si poate sufera socra-mea dupa aia ca ii face jarla viata grea dupa.

I-am informat si pe ceilalti care asteptau afara care e treaba cu banii si chitanta, si am plecat acasa.

Sfarsitul povestii.

E trist. Mi-e sila de unii oameni. Pacat ca de unii nu te poti feri o viata intreaga.

marți, 13 aprilie 2010

biscuit

Azi am mancat primul biscuit. Adica l-am molfait cu gingiile mele stirbe!
Si mami e mandra de mine! :)

marți, 6 aprilie 2010

De Paste

A mai trecut un Paste.
Cu miel - in diferite forme si arome, cu cozonac, cu pasca, cu oua, cu familie reunita, cu multe vase de spalat, cu pisici roind in jurul mesei, cu soare, cu ploaie, cu zambete, cu lacrimi de despartire.
A mai trecut un Paste.
Asteptam Craciunul!